W O O N W E B T I PS
      www.verf-blog.nl    -  Bijna alles over verf / verven en  kleur
      met tips over het verwerken      www.verf.com - Deze website noemt zichzelf de meest uitgebreide verfsite op het wereldwijde web. Of dat zo is, laten we aan u over. Maar er is inderdaad veel informatie te vinden. Praktische tips, nieuwe verfsoorten, een pagina met meest gestelde vragen en vele leuke weetjes.
     
 
www.vtwonen.nl - Op deze website de nieuwste interieurtrends en de leukste woonideeŽn. Maar ook alles over het kopen van een huis, verhuizen, tuinen, financiŽn en nog veel meer. 

 www.luxaflex.nl - De decoratieve wereld van Luxaflex Raamdecoratie met informatie over de vele verschillende producten en advies.
     
www.perscentrumwonen.nl
- Het Nederlands Perscentrum Wonen is een onafhankelijk instituut voor publiciteit en voorlichting over alle facetten van wonen. Bijblijven? Klik dan hier.
      
www.schildersblad.nl
- Eisma’s Schildersblad heeft ook een internetsite. Met korte nieuwsitems voor en over de schilderssector en aanverwante branches. U vindt er informatie over decoratieve verfmaterialen en gereedschappen, informatie over vakboeken en vele links.
     
www.histor.nl
Ook de site van Histor vertelt over decoratietechnieken, zoals kreuken, sjabloneren, sponzen en wikkelen.  “Kleur is in. We durven steeds meer met kleur in het interieur,” weet Histor te vertellen. De bekende verffabrikant kan u op het web helpen bij het maken van een keuze in kleur en combinaties van kleur. Uiteraard kunnen wij dat ook in de winkel!     


    

      http://klus.pagina.nlDť (start)pagina waar u zeker even moet kijken.
Veel links naar websites met thema’s als verf & behang, Doe het zelf winkels (ja, ook wij staan er bij), klusmaterialen, interieur, vloeren, sanitair, wonen…

       www.bison.nl - Dť pagina waar u (bijna) alles over lijmen vindt. 

       www.schildersvakkrant:- De nieuwsbron voor de schilder.


terug / back

kkk