nieuwe kleuren

Nieuwe manier van kleur kiezen bij Deco Home Brandeis

 

Dobbebuurt – In de bijna drieëndertig jaar dat Deco Home Brandeis (voor totale woninginrichting) aan de Burgemeester de Vlugtlaan is gevestigd, blijft de winkel keer op keer vernieuwen en met de tijd en trends meegaan. Deze maand introduceert Deco Home de nieuwe Histor Kleurkiezer.

 

Twaalfhonderdenvijftig kleuren staan er voor u klaar. Kleur kiezen is niet altijd makkelijk, maar wordt met de nieuwe Kleurkiezer zowel eenvoudiger als leuker. Niet alleen kunnen klanten door de handige indeling makkelijker combineren, ook worden bijpassende kleuren eenvoudig gevonden en kan men ideeën opdoen met betrekking tot de glansgraad van de verf of een effect. Duidelijke voorbeelden op de Kleurkiezer tonen de zes soorten glans (van heel mat tot heel glanzend) en de soorten effecten, bijvoorbeeld metallic, structuur, shades (schaduweffect) of schoolbordenverf. Alles verduidelijkt met voorbeelden ter inspiratie.

 

Spannender

En er is nog meer wat de kleurkeuze spannender en makkelijker maakt. Voor wie meer inspiratie nodig heeft, zijn er panelen met kleurthema’s met daarop interieurfoto’s, is er een kleurkompas en zijn er stalen in de werkelijke kleur en textuur om nog beter voor ogen te krijgen wat het eindresultaat kan zijn. Histor biedt u ook het magazine Kleur gratis aan en u kunt – heel creatief - uw eigen kleurwaaier samenstellen. Een touch screen met inspirerende filmpjes met uiteraard het advies van een van de medewerkers maakt de weg naar de juiste kleurkeuze compleet.

 

De trend

Twaalfhonderdenvijftig kleuren, dat is veel. Ook dit wil Histor eenvoudiger aanbieden. Vandaar de indeling in acht kleurgroepen met ieder drie kleurfamilies. Per familie zijn verzadigde kleuren, wit-tinten en grijstinten gegroepeerd, wat combineren met andere families vergemakkelijkt. “Vergrijsde en natuurtinten is de trend voor de komende jaren,” aldus medewerkster Lisette van der Groen. “Daar spelen we met 275 nieuwe kleuren ook op in.”

“Je kunt nu ook heel eenvoudig kleuren combineren,” vult collega Richelle Dumond aan. Om een voorbeeld te geven: “Je begint met je favoriete kleur, kiest vervolgens binnen dezelfde kleurfamilie de aansluitende grijstinten en dat combineer je met de metallics en wit-tinten er vlak boven.” Wie echt moeite heeft met kiezen, kan terecht bij de grote kleurkaarten boven aan. Hier heeft Histor per kleurgroep de twaalf meest populaire kleuren voor u geselecteerd.

 

Eigenaar Richard Brandeis is blij met de nieuwe display. “De vorige ging al een aantal jaren mee en wij willen graag up to date blijven. Dat betekent niet alleen de allernieuwste behangboeken en gordijnstalen in huis hebben, beurzen bezoeken en bijblijven, maar ook de beste en nieuwste materialen in de zaak willen hebben. Vorig jaar hebben we een nieuwe verfmengmachine aangeschaft, nu was het tijd voor de Kleurenkiezer.”

 

‘Alles onder één dak’ is het motto van Deco Home Brandeis. Dus ook voor behang, raamdecoratie, vloerbedekking en wandbekleding kunt u terecht aan de Burgemeester de Vlugtlaan 17-19 in Slotermeer. Tel.: 020 613 79 58, mail: decohome@brandeis.nl. Zie ook www.brandeis.nl.

Foto-onderschrift:  Kleur kiezen eenvoudiger en ook leuker.

 

http://www.brandeis.nl