de behangafdeling van 

Deco Home 

tafels


en meer!


boeken2         
  ± 1000 behangboeken uit de hele wereld


Kasten (gemaakt door The Doors) vol


behang = variatie

Het is even schrikken als u de behangafdeling van Deco Home Brandeis betreedt. ± 1000 boeken liggen daar voor u klaar. Een onmogelijk karwei? Welnee. Wij helpen u. Wat u ook zoekt – klassiek, modern, met een lelie of met een ruitje – het zit er zeker bij.

Behang is in! De decoratieve effecten die u ermee in uw interieur kunt aanbrengen, zijn vaak niet of nauwelijks met verf te verkrijgen.

behang = gemak

Behangen is gemakkelijk(er)! Door de nieuwe technieken is het aanbrengen en verwijderen van behang tegenwoordig een stuk eenvoudiger geworden.
Veel behang wordt op vlies gedrukt. Dit betekent dat u de muur insmeert en niet meer het behang. En dat werkt een stuk makkelijker. Vliesbehang is tijdens en ook na het aanbrengen gemakkelijk te verwijderen. Zelfs nog jaren later!

behang = trendy

Behang knipoogt! Veel collecties maken een flinke knipoog naar het verleden.
Oma's motieven en retrofiguren zijn weer helemaal terug.

behang = compleet

Behang is compleet! In de meeste behangboeken vindt u niet alleen behang. Ook randen, vitrage, gordijnen en een kleuradvies voor bijpassende verf kunt u aantreffen. Want omdat behang in is, wil dat niet zeggen dat verf uit is.
U kunt dus ook een combinatie van behang en verf op de muren aanbrengen. Variatie is het toverwoord. En ook: creativiteit.


behang kan ook op één muur!

Omdat er nogal pittige dessins tussen zitten, kiezen mensen er soms voor om één wand van een kamer te behangen en de rest te schilderen of met een rustiger bijpassende wandbekleding te behangen. Voor deze gewenste eyecatchers hebben we voor u een uitgebreid assortiment hip, grappig, sfeervol, komisch, serieus en vooral ook erg mooi behang.


Laat u bij Deco Home Brandeis adviseren

Lees hier meer over probleemloos behangen

Tip: bijpassend sfeervol taptijt van

Terug