De muursticker/muurdecoratie/muurversiering op maat
   

Het product


De muurversieringen zijn gemaakt in een matte, zeer fijne en semi-permanente vinylsticker. Ze worden met een zogenoemde transfer aangebracht, zodat u ze zonder problemen kunt plaatsen.
De muurversieringen, ook wel muurstickers of muurdecoraties genoemd, kunnen op de meeste (gladde) oppervlaktes aangebracht worden. Ze kunnen ook nog verwijderd worden zonder lijmresten achter te laten.

Alle ontwerpen kunnen gemaakt worden in verschillende groottes (wij stellen in de prijslijst standaardmaten voor van 10 cm tot 180 cm, maar alles is mogelijk) en in meer dan 40 verschillende kleuren.

Maten

De producten zijn standaard beschikbaar in 6 verschillende maten. Deze maten zijn berekend op basis van de grootste lengte van de tekening (horizontaal of verticaal) en zijn bij benadering:
  • XXS = verschillende kleine tekeningen op één A4 (20 cm x 30 cm)XS = 30 cm
  • S = 50 cm
  • M = 80 cm
  • L = 120 cm
  • XL = 180 cm
Vanaf 2 meter (of alle andere maten buiten de standaard): vraag ons een offerte per mail.

In spiegelbeeld

Alle motieven kunnen ook in spiegelbeeld besteld worden. Het beeld wordt symmetrisch gemaakt op basis van de verticale. In de catalogus vindt u het ontwerp zoals deze 'normaal' is.

De kleuren

Om de kleuren van de collectie in uw interieur te kunnen testen, kunt u kleurtesters bestellen (formaat 10 cm x 10 cm). Deze zijn gemaakt van hetzelfde vinyl als de muurdecoraties. U kunt dus ook meteen de geschiktheid van de oppervlakte testen. De kleurtesters worden verkocht voor € 2,50 per stuk. Gelieve de gekozen kleur bij uw bestelling op te geven.
Het kleurpakket is ook als pdf te downloaden op kleurpakket muurstickers.

Plaatsen

Plaatsing van de muurstickers is eenvoudig. De pdf-instructies zijn hier te downloaden.
De muurstickers kunnen op de meeste oppervlaktes (verf, hout, glas, plastic) bevestigd worden.
Voor een optimaal resultaat moet de ondergrond schoon, vetvrij, droog en glad zijn.

Prijsinfo

decohome@brandeis.nl

Deco Home Brandeis
Burg. de Vlugtlaan17-19
1063 BG Amsterdam
tel.: 0800 - 3326466
tel.: 020 - 6137958

terug