Behang: variatie als toverwoord

 

Behang in overvloed! Het is even schrikken als u de behangafdeling van Deco Home Brandeis betreedt. Maar liefst >600 boeken liggen daar voor u klaar. Een onmogelijk karwei? Welnee. Wij helpen u een handje. Wat u ook zoekt – klassiek, modern, met een lelie of met een ruitje – het zit er zeker bij.


Behang is in!
De nieuwste collecties bevatten mooie en vooral hippe soorten behang. Veel aparte dessins en geraffineerde structuren. De decoratieve effecten die u daarmee in uw interieur kunt aanbrengen, zijn vaak niet of nauwelijks met verf te verkrijgen.

Behangen is gemakkelijk(er)! Door de nieuwe technieken is het aanbrengen en verwijderen van behang tegenwoordig een stuk eenvoudiger geworden.

Bij Deco Home Brandeis vindt u een grote collectie vliesbehang. Hierbij worden de muren ingesmeerd en het behang daarna aangebracht. Ook zijn er veel stripbare soorten die je zo van de muur kunt halen

Behang is trendy! De nieuwe collecties gaan helemaal mee in het modebeeld. Er zijn veel grijs- en

natureltinten, maar kleur mag ook weer.Zie de pagina Retro dessins

Met name pasteltinten zijn prachtig. Echt nieuw zijn de behangsoorten met een metallic uitstraling en een glanzende laag. Mooie effecten ontstaan als u de muren verschillend behang geeft.

Behang is compleet! In de meeste behangboeken vindt u niet alleen behang. Ook randen, vitrage, gordijnen en een kleuradvies voor bijpassende verf kunt u aantreffen. Want omdat behang in is, wil dat niet zeggen dat verf uit is.
U kunt dus ook een combinatie van behang en verf op de muren aanbrengen. Variatie is het toverwoord. En ook: creativiteit.


Laat u bij Deco Home Brandeis adviseren.

 

TERUG